Dol, Doller, Dolst ...
12/05/2017

Iedereen op reis met SofaExpress.beNog tot 21 mei slaan de stoppen door bij SofaExpress.be. "Tijdens onze dolle dagen zijn er superkortingen. We hebben onze best verkopende salons speciaal in stock genomen. En om plaats te maken voor nieuwe toonzaalmodellen, krijgen heel wat salons en zetels een aantrekkelijk prijslabel."

Lees meer

 

Iedereen op reis met SofaExpress.be
13/05/2016

Iedereen op reis met SofaExpress.beSofaExpress.be, de jongste telg van de Gova-familie, is op twee jaar tijd uitgegroeid tot een vaste waarde. Onder het mom 'Iedereen op reis met SofaExpress.be' pakt deze speciaalzaak in de maand mei uit met een gesmaakte actie. Verkoopsadviseurs Tilly en Chris geven ons meer tekst en uitleg.

Lees meer

 

SofaExpress krijgt een goed rapport
6/11/2015

SofaExpress krijgt een goed rapport Binnen een tweetal maanden blaast SofaExpress.be één kaarsje uit op de verjaardagstaart. Verkoopadviseurs Tilly Sinac en Chris Imbrechts kunnen nu al het glas heffen en klinken, want deze jongste telg uit de Govafamilie maakt furore bij een uitgebreid en divers publiek.

Lees meer

 

Zusje van Gova wordt 6 maand
1/07/2015

Home Market maakt plaats voor SofaExpress.beWaarvoor staat Sofa Express? Sofa Express biedt een ruim aanbod aan betaalbare salons en relaxen met de garantie van kwaliteit en comfort. Wij proberen door onze sobere winkelinrichting de focus te leggen op het product zelf. Zo kunnen we een zo groot mogelijk volume uitstallen van salons, relaxen en zetelbedden. Juist omwille van de soberheid kunnen wij onze prijzen drukken en dat is onze grote troef.

Lees meer

 

Gova's geesteskindje SofaExpress, een schot in de roos
1/07/2015

Home Market maakt plaats voor SofaExpress.beHet is inmiddels alweer een 6-tal maanden geleden dat Gova een salonwinkel opende aan de Antwerpsesteenweg in Lier. Een schot in de roos, zo blijkt. Verkoopadviseurs Tilly Sinac en Chris Imbrechts weten ook waarom.

Bij het wijd en zijd gekende Gova draait alles rond het hele interieurgebeuren maar hun geesteskindje SofaExpress.be werd een speciaalzaak waar je uitsluitend salons, relaxen en aanverwanten vindt.

Lees meer

Kampioen bij Gova
19/02/2015

Home Market maakt plaats voor SofaExpress.beLier - Bij meubelen Gova werd een bekend veldrijder gespot. Na een geweldig veldrit seizoen blijkt Wout Van Aert tijd te hebben om, samen met zijn vriendin, op zoek te gaan naar sfeervolle meubelen voor hun woning.
Dat de jonge Wout en zijn vriendin voor een meubelzaak met meer dan 50 jaar ervaring kozen is geen verrassing. Tussen het zeer gevarieerd en ruim aanbod aan kwaliteitsmeubelen vindt zowat iedereen er zijn gading. Net zoals Wout heeft Gova de ambitie om op kop te rijden. Met het tot de verbeelding sprekende aanbod, de onvervalste kwaliteitsvolle service en bekwame adviseurs heeft Gova zich ontpopt tot een echte winnaar. “We zijn blij dat dé revelatie van het veldrijden en zijn vriendin hier hun huiselijke warmte vonden,” zegt men bij Gova. Adres: Hoofveldweg 95, Lier, 03 491 06 90. Info: www.gova.be (elva/foto elva)

Meubelen Gova opent salonwinkel
15/02/2015

Home Market maakt plaats voor SofaExpress.beLier - Wie kent Gova niet. De wijd en zijd gekende meubelzaak die langs de ring van Lier gelegen is en zich profileert als dé betere in zijn sector. Verkoopadviseurs Tilly Sinac en Chris Imbrechts geven een rondleiding in SofaExpress.be, de nieuwe zaak die Gova opende.

Bron: http://www.dezondag.be

Lees meer

Home Market maakt plaats voor SofaExpress.be
07/01/2015

Home Market maakt plaats voor SofaExpress.beLier - De bekende meubelzaak Gova heeft aan de Antwerpsesteenweg 391 in Lier dit weekend SofaExpress.be geopend. Daar was tot voor kort Home Market gevestigd.

Bron: http://www.gva.be/

 

Lees meer